Бессараб, Олександр СеменовичШутюк, Віталій ВолодимировичВащук, Тимофій Олександрович2013-03-262013-03-262000Бессараб, О. С. Утворення N-нітрозодиметиламіну при зневодненні овочевих соків / О. С. Бессараб, В. В. Шутюк, Т. О. Ващук // Харчова промисловість. - К.: УДУХТ, 2000. - № 45. - С. 180-182.0554-2081https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7042У роботі наведено результати дослідження утворення N-нітрозодиметиламіну в процесі концентрації томатного соку. Встановлено, що найбільш інтенсивно канцерогенні речовини утворюються в кінці процесу випарювання. The paper presents the results of assay of N-nitrozodymetylaminu during concentration of tomato juice. Found that the most intense carcinogens formed at the end of the process of evaporation.otherтоматисікнітрозодиметиламінконцентруванняtomatoesjuicenitrozodymetylaminconcentrationкафедра технології консервуванняУтворення N-нітрозодиметиламіну при зневодненні овочевих соківArticle