Махинько, Валерій МиколайовичМахинько, Людмила ВасилівнаЯщенко, О. М.2012-06-072012-06-072008Махинько, В. М. Підбір середовища замочування зерна при виробництві зернового хліба / В. М. Махинько, Л. В. Махинько, О. М. Ященко // Хранение и переработка зерна. - 2008. - № 11 (113). – С. 33-36.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1243Зроблено аналіз існуючих способів замочування зерна для виробництва хліба з цілого зерна. Запропоновано спосіб і параметри замочування у воді, молочній сироватці, розчинах солі та аскорбінової кислоти.uk-UKхлібподрібнене зернотехнологіярежимтемпературасередовищезамочуванняsoakbreadgraintechnologymodetemperatureenvironmentкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПідбір середовища замочування зерна при виробництві зернового хліба