Грек, Олена ВікторівнаКрасуля, Олена ОлександрівнаПшенична, Тетяна Володимирівна2019-04-242019-04-242017Патент 115213UA, МПК А23C19/02 (2006.01) Спосіб виробництва молочної білково-ягідної основи/ Грек О. В., Красуля О. О., Пшенична Т. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № a 2016 12604 ; заявл. 12.12.2016 ; опубл. 25.09.2017, Бюл. № 18, 2017 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29162Спосіб виробництва молочної білково-ягідної основи, що включає нормалізацію, пастеризацію, коагуляцію молочних білків, відділення сироватки, самопресування, охолодження, фасування, причому як коагулянт використовують гомогенізовану чорносмородинову пасту в кількості 5-9 %, коагуляцію проводять за температури 73-77 °C з витримкою 1-3 хвилини. Method for the production of milk protein base, including normalization, pasteurization, coagulation of milk proteins, separation of whey, self-pressing, cooling, packaging, moreover, homogenized blackcurrant paste in the amount of 5-9% is used as a coagulant, the temperature is 73-77 ° C with an exposure of 1-3 minutes.uk-UKбілкикоагулянткоагуляціячорна смородинаproteinscoagulantcoagulationblack currantкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб виробництва молочної білково-ягідної основи (Патент на винахід № 115213)Other