Система ефективного управління розвитком інноваційного потенціалу в умовах прогнозованих ризиків - Ганущак-Єфіменко, Людмила Михайлівна (My University, 2011)
У статті викладено результати досліджень у сфері інноваційної діяльності підприємств, обґрунтовано і вирішено проблеми реалізації стратегічного підходу в управлінні проектними ризиками на підприємстві. In the article the results of researches are expounded in the field of innovative activity of enterprises, grounded and worked out the problems of realization of strategic approach in a management project risks on an enterprise.
Keywords: ризик інноваційної діяльності; інноваційний потенціал підприємства; innovative potential of the enterprise; управління ризиками; risk of innovation activity; кафедра міжнародної економіки