Фітодизайн в готельному господарстві - Коротка, І. О.; Бондар, Наталія Петрівна (My University, 2015)
Насьогодні фітодизайн набуває особливого значення у формуванні інтер’єру готелю. Рослини додають тепла та затишку будь-якому інтер'єру, роблять його комфортним і респектабельним. Інтер'єр готелю, ресторану чи іншого приміщення не буде вважатися завершеним, якщо в ньому не присутні рослини. Today phytodesign is particularly important in shaping the interior of the hotel. Plants add warmth and coziness to any interior, make it comfortable and respectable. The interior of the hotel, restaurant or other premises will not be considered complete if it does not present a plant.
Keywords: готельне господарство; рослини; фітодизайн; hospitality; plants; phytodesign; кафедра готельно-ресторанної справи