Оболкіна, Віра ІллівнаСивній, Іванна ІванівнаКрапивницька, Ірина ОлексіївнаОлексієнко, Наталія ВалентинівнаДзигар, Ольга ОлександрівнаКоршун, С.2018-10-032018-10-032016Застосування пюре з журавлини для подовження терміну придатності кондитерських виробів / В. Оболкіна, І. Сивній, І. Крапивницька, Н. Олексієнко, О. Дзигар, С. Коршун // Хлебный и кондитерский бизнес. – 2016. – № 4. – С. 26– 28https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28242Розглянуто актуальні питання з кондитерської галузі по гарантуванню харчової безпеки кондитерських виробів у процесі їх зберігання. Вивчено мікробіологічні показники крему та встановлено доцільність застосування пюре з журавлини при виробництві кондитерських виробів, зокрема оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим терміном придатності, підвищеним вмістом біологічно-активних речовин. The actual questions for the confectionery industry to ensure food safety confectionery during storage. Microbiological parameters studied cream and established the feasibility of puree cranberries in the manufacture of confectionery, in particular semi-finished finishing with an extended shelf life, high content of biologically active substances.uk-UKбіологічно-активні речовинипюре журавлинитермін придатностіbiologically active substancesmashed cranberriesshelf lifeкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЗастосування пюре з журавлини для подовження терміну придатності кондитерських виробівArticle