Business Intelligence в системах підтримки прийняття рішень для харчових підприємств - Харкянен, Олена Валеріївна (My University, 2015)
Ефективне управління харчовим підприємством в умовах конкуренції та нестабільної економічної ситуації вимагає від керівників прийняття оперативних, обґрунтованих рішень. Як правило, українські харчові підприємства мають високий рівень розвитку ERP-систем в яких накопичується цінна бізнес-інформація обсяги якої з часом неухильно зростають.
Keywords: кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; business Intelligence; система підтримки прийняття рішень; харчові підприємства; система поддержки принятия решений; пищевые предприятия; decision support system; food company