Формування конкурентних переваг готельного підприємства - Любина, Аліса Олександрівна; Сологуб, Юрій Іванович (My University, 2024)
Розвиток ринкових відносин і посилення конкуренції на ринку висуває підвищені вимоги до менеджменту підприємств сфери гостинності. Ефективне функціонування можливе завдяки наявності конкурентних переваг. Готелі мають бажання досягти комерційного успіху, тому вони повинні покращити конкурентоспроможність своїх послуг. Це можливо шляхом комплексного удосконалення діяльності всіх підрозділів готелю.

The development of market relations and increased competition in the market places increased demands on the management of enterprises in the field of hospitality. Effective functioning is possible due to the presence of competitive advantages. Hotels have a desire to achieve commercial success, so they must improve the competitiveness of their services. This is possible through comprehensive improvement of the activities of all divisions of the hotel.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; готельне підприємство; конкуренти; переваги; hotel enterprise; competitors; advantages