Чернишова, Анастасія Андріївна2021-06-102021-06-102020Чернишова, А. А. Проект цеху ферментації пивзаводу потужністю 9 млн дал пива на рік з використанням активаторів та стимуляторів для дріжджів : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Андріївна Чернишова ; наук. керівник Зоряна Миколаївна Романова. – Київ, 2020. – 81 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34439otherдріжджістресові факториживильні речовинициліндро-конічні танкичиста культура дріжджівферментинавколишнє середовищебродіннякафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект цеху ферментації пивзаводу потужністю 9 млн дал пива на рік з використанням активаторів та стимуляторів для дріжджівOther