Дітріх, Ірина ВікторівнаРешетник, Софія Русланівна2021-04-202021-04-202020Патент на винахід № 120691, МПК (2019.01) A23 L 17/00 A23L 33/10 (2016.01) Парові рибні котлети з бататом / І. В. Дітріх, С. Р. Решетник ; заявник Національний університет харчових технологій. – № а201900228 ; заяв. 09.01.2019 ; опубл. 10.01.2020, Бюл. № 1https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33464Парові рибні котлети, що містять філе риби, яйця, сіль, які відрізняються тим, що як філе риби містять філе тріски, як яйця містять яйця перепелині, додатково містять картоплю батат та борошно рисове. Steamed fish cakes containing fish fillets, eggs, salt, which differ in that they are like fish fillets contain cod fillets, like eggs contain quail eggs, additionally contain sweet potatoes and rice flour.філе тріскияйця перепелинісількартопля бататбіологічна цінністьорганолептичні властивостіcod filletquail eggssaltpotatoes sweet potatobiological valueorganoleptic propertiesкафедра готельно-ресторанної справиПарові рибні котлети з бататом (Патент на винахід № 120691)Other