Чмихаленко, Анастасія Олександрівна2021-09-232021-09-232021Чмихаленко, А. О. Проект хлібозаводу у м. Олександрія Кіровоградської області з впровадженням технології заморожування частково випечених булочних виробів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Олександрівна Чмихаленко ; наук. керівник Наталія Олексіївна Фалендиш. – Київ, 2021. – 88 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35546otherхліб «Луцький»хліб «Закарпатський»булочка «Дріб’язок»заморожуваннячастково випечені напівфабрикатикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроект хлібозаводу у м. Олександрія Кіровоградської області з впровадженням технології заморожування частково випечених булочних виробівOther