Старовойтова, Світлана Олександрівна2017-04-182017-04-182017Старовойтова, С. О. Пробіотичні мікроорганізми з таназною активністю – перспективна основа продуктів функціонального харчування / С. О. Старовойтова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, присвячена 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квітня 2017 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 178.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25014Тези присвячені перспективі дослідження наявності таназної активності у пробіотичних штамів, які можуть застосовуватися для розробки функціональних продуктів харчування збагачених мікроорганізмами з танін-асимілюючою здатністю. Abstracts of research focused on the presence tannase activity of probiotic strains that can be used to develop functional foods enriched with microorganisms with tannin-assimilating ability.uk-UKтаназна активністьпробіотичні мікроорганізмиprobiotic microorganismstannase activityкафедра біотехнології і мікробіологіїПробіотичні мікроорганізми з таназною активністю – перспективна основа продуктів функціонального харчуванняThesis