Пробіотичні мікроорганізми з таназною активністю – перспективна основа продуктів функціонального харчування - Старовойтова, Світлана Олександрівна (My University, 2017)
Тези присвячені перспективі дослідження наявності таназної активності у пробіотичних штамів, які можуть застосовуватися для розробки функціональних продуктів харчування збагачених мікроорганізмами з танін-асимілюючою здатністю. Abstracts of research focused on the presence tannase activity of probiotic strains that can be used to develop functional foods enriched with microorganisms with tannin-assimilating ability.
Keywords: таназна активність; пробіотичні мікроорганізми; probiotic microorganisms; tannase activity; кафедра біотехнології і мікробіології