Вінник, Ангеліна Олександрівна2024-09-102024-09-102024Вінник, А. О. Дослідження використання лляної закваски у технології руcтикального хліба з впровадженням розроблених рекомендацій у проєкті хлібозаводу у м.Конотоп Сумської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вінник Ангеліна Олександрівна ; наук. керівник Юлія Вікторівна Бондаренко. – Київ, 2024. – 181 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44850ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробіврустикальний лляний багетхліб «Слов’янський»хліб «Молочний»багет французькийпіч РРРпіч Werner & Pfleidererкомплексна тісообробна лінія «J4»лляна закваска спонтанного бродінняДослідження використання лляної закваски у технології руcтикального хліба з впровадженням розроблених рекомендацій у проєкті хлібозаводу у м.Конотоп Сумської областіOther