Сущук, Єлизавета Андріївна2022-05-112022-05-112022Сущук, Є. А. Дослідження і комп‘ютерний моніторинг безпечності виробництва безалкогольних та слабоалкогольних напоїв в ТОВ «Микулинецький Бровар» : кваліфікаційна робота ... магістра : 122 Комп’ютерні науки / Єлизавета Андріївна Сущук ; наук. керівник Олена Петрівна Андріюк. – Київ, 2022. – 86 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37420кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекибезпечність виробництваекологічні показникибезалкогольні напоїалкогольні напоїзабруднюючі речовиниекологічні показникиДослідження і комп‘ютерний моніторинг безпечності виробництва безалкогольних та слабоалкогольних напоїв в ТОВ «Микулинецький Бровар»Other