Шейко, Таміла ВолодимирівнаМельник, Людмила МиколаївнаМарценюк, Олександр Степанович2012-12-242012-12-242011Шейко, Т. В. Дослідження кінетики адсорбції пектинових речовин шунгітом із соку столового буряка / Т. В. Шейко, Л. М. Мельник, О. С. Марценюк // Харчова промисловість. - 2011.- Вип. 10. – С. 203-207.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4937Досліджено кінетику адсорбції пектинових речовин із соку столового буряка шунгітом, визначено коефіцієнти масовіддачі та масопередачі при зовнішній та внутрішній дифузії в порах адсорбента.otherсік столового бурякаbeet juiceшунгітадсорбційне очищеннякоефіцієнти дифузіїмасовіддачімасопередачіshungiteadsorptiondiffusion coefficientmass transfer coefficientкафедра процесів і апаратів харчових виробництвДослідження кінетики адсорбції пектинових речовин шунгітом із соку столового бурякаArticle