Роль куратора у процесі гуманізації взаємин студентів вищих навчальних закладів - Наумчук, Т. В.; Тимчук, Алла Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна (My University, 2013)
Гуманізація взаємин членів колективу позитивно позначається на мікрокліматі академічної групи, що впливає на професійну підготовку студентів. І саме куратор, який контролює та корегує діяльність групи, відіграє вирішальну роль у цьому важливому процесі. Humanization relations team members has a positive effect on the microclimate academic group that influences the training of students. And that's curator, which controls and adjusts the activities of the group, plays a crucial role in this important process.
Keywords: куратор; curator; виховна робота; educational work; студент; student; кафедра технології молока і молочних продуктів