Козка, Олексій Олегович2022-10-192022-10-192022Козка, О. О. Організація забою та переробки худоби на ТОВ «Житомирський м'ясокомбінат» з впровадженням виробництва блочного м'яса : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олексій Олегович Козка ; наук. керівник Оксана Євгеніївна Москалюк. – Київ, 2022. – 93 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38472otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівобробкавиробництвом'ясокомбінатсировинаВРХсвинім'ясояловичинасвининатехнологіяобладнанняОрганізація забою та переробки худоби на ТОВ «Житомирський м'ясокомбінат» з впровадженням виробництва блочного м'ясаOther