Автоматична система вибору рекомандованого рішення в системі упраління дифузійного станцією цукрового заводу - Сідлецький, Віктор Михайлович; Ельперін, Ігор Володимирович; Пупена, Олександр Миколайович; Ладанюк, Анатолій Петрович (My University, 2012)
Показана реалізація системи. вибору рекомендованого рішення направлених на усунення відхилень технологічного режиму та на покращення показників роботи дифузійного відділення, при цьому виділяються найбільш вагомі рекомендації. Shows the implementation of the system. choice of the recommended solutions to address the deviations of technological regime and to improve the performance of diffusive separation, with the most distinguished tangible recommendations.
Keywords: прийняття рішень; багатокритеріальний вибір; домінуючі критерії; decision making; dominant criteria; multi-criteria selection; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка