Бруква, Олексій ЮрійовичБабко, Євген МиколайовичОлішевський, Валентин Вікторович2023-11-072023-11-072022-10-25Бруква, О. Ю. Модернізація формувальної машини тіста вірменського лавашув лінії АЛ-130 / О. Ю. Бруква, Є. М. Бабко, В. В. Олішевський // Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції : матеріали 11-ї Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 25 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 108https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41398Недоліком вузла нагнітання є конструкція валка, що може обумовлювати проблематику з точки зору гігієнічності процесу під час експлуатації, а саме потрапляння у тісто матеріалів. Нами була вдосконалення конструкції валу таким чином, аби гігієнічні показники були покращені, безпека для споживача готової харчової продукції була забезпечена згідно вимогам.лавашpittaмашинаmachineлініяlineкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняМодернізація формувальної машини тіста вірменського лавашу в лінії АЛ-130Thesis