Методичні підходи до визначення ефективності господарської діяльності підприємства - Левченко, Юлія Григорівна; Шекмар, Надія Андріївна (My University, 2011)
В статті досліджено методичні підходи до оцінки ефективності господарської діяльності підприємства. В результаті чого встановлено, що система показників ефективності господарської діяльності має відображати витрати всіх видів ресурсів, що споживаються на підприємстві, створювати передумови для виявлення резервів підвищення ефективності виробництва та стимулювати використання всіх резервів, наявних на підприємстві.

The article investigates methodological approaches to evaluating the effectiveness of business enterprises. As a result, found that the system performance of economic activity should reflect the costs of all resources that are consumed in the enterprise, to create conditions for detection reserves increase efficiency and promote the use of reserves available at the facility.
Keywords: ефективність; efficiency; ресурси; підприємство; господарська діяльність; ефект; результати; витрати; прибуток; resources; business; economic activity; effects; results; costs; profit; кафедра економіки і права