Мазур, Любов СергіївнаСавчук, Світлана ВолодимирівнаСакун, Ірина СергіївнаДорохович, Антонелла Миколаївна2018-03-212018-03-212017Використання екстракту пустирника при виробництві льодяникової карамелі / Л. С. Мазур, С. М. Савчук, І. С. Сакун, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 150.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26803Розглянуто можливість використання екстракту пустирника при виробництві карамелі спеціального призначення. Визначено оптимальні умови приготування карамелі спеціального призначення. Визначена динамічна в’язкість екстракту пустирника з урахуванням кінематичної в’язкості і густини розчинів, також було визначено поверхневий натяг. The possibility of using the extract of pistachio in the manufacture of special purpose caramel is considered. The optimum conditions for the preparation of special purpose caramel were determined. The dynamic viscosity of the extract of pistachio has been determined taking into account the kinematic viscosity and density of solutions, and also the surface tension has been determined.uk-UKкарамельфлавоноїдиекстрактв’язкістькарамельна масакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівcaramelflavonoidsextractviscositycaramel massВикористання екстракту пустирника при виробництві льодяникової карамеліThesis