Новохат, Анастасія Сергіївна2021-06-042021-06-042020Новохат, А. С. Проект виробництва зернового батончика підвищеної біологічної цінності з використанням пророщеного зерна пшениці, насіння гарбуза, чіа та арахісу : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Сергіївна Новохат ; наук. керівник Алла Олексіївна Башта. – Київ, 2020. – 75 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34288otherоздоровче харчуваннязерновий батончикзбалансований складхарчовий продуктфункціональні продуктиінгредієнтикафедра технології оздоровчих продуктівПроект виробництва зернового батончика підвищеної біологічної цінності з використанням пророщеного зерна пшениці, насіння гарбуза, чіа та арахісуOther