Нові надходження № 9 (вересень): інформаційний бюлетень - Прокопенко, Ірина Миколаївна (My University, 2017)
На допомогу освітянам представлено перелік документів, які надійшли до фонду науково-технічної бібліотеки у вересні 2017 року. На помощь педагогам представлен перечень документов, поступивших в фонд научно-технической библиотеки в сентябре 2017 года.For the help of educators a list of documents submitted to the fund is presented Scientific and Technical Library in September 2017.
Keywords: нові надходження; new incomings