Дослідження впливу добавок з комплексом гепатопротекторних мікронутрієнтів на показники структури та консистенції масляної пасти - Ковтун, Юрій Анатолійович; Рашевська, Тамара Олексіївна (My University, 2014)
Досліджували вплив комплексу мікронутрієнтів з гепатопротекторними властивостями на зміну основних показників структури і консистенції масляної пасти (термостійкість, витікання рідкого жиру), в залежності від температури та терміну зберігання. We investigated the effect of micronutrients with hepatoprotective properties on the structure and consistency of the butter paste (heat resistance, leakage of liquid fat).
Keywords: масляна паста; сироваткові білки; гепатопротекторні властивості; butter paste; whey protein; hepatoprotective properties; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра готельно-ресторанної справи