Ковтун, Юрій АнатолійовичРашевська, Тамара Олексіївна2014-11-052014-11-052014Ковтун, Ю. А. Дослідження впливу добавок з комплексом гепатопротекторних мікронутрієнтів на показники структури та консистенції масляної пасти / Ю. А. Ковтун, Т. О. Рашевська // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. Гжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(60), Ч. 4. - С. 62-68.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18063Досліджували вплив комплексу мікронутрієнтів з гепатопротекторними властивостями на зміну основних показників структури і консистенції масляної пасти (термостійкість, витікання рідкого жиру), в залежності від температури та терміну зберігання. We investigated the effect of micronutrients with hepatoprotective properties on the structure and consistency of the butter paste (heat resistance, leakage of liquid fat).uk-UKмасляна пастасироваткові білкигепатопротекторні властивостіbutter pastewhey proteinhepatoprotective propertiesкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра готельно-ресторанної справиДослідження впливу добавок з комплексом гепатопротекторних мікронутрієнтів на показники структури та консистенції масляної пастиArticle