Сучасний стан, тенденції та перспективи світового ринку м’яса птиці - Ємцев, Віктор Іванович; Слободянюк, Наталія Михайлівна; Ємцева, Галина Федорівна (My University, 2022)
У статті визначено місце тваринництва та м’ясної галузі у світовому виробництві білками тваринного походження. Проаналізовано джерела та динаміку середньорічних світових обсягів та структури виробництва, експорту, імпорту, обсягів продаж і рівня споживання м’яса в світі взагалі та, зокрема, м’яса птиці протягом останніх років. Результати дослідження свідчать про загальне зростання значень цих показників, що свідчить про динамічний розвиток світової м’ясної галузі.
Keywords: кафедра економіки і права; птахівництво; м’ясо птиці; poultry farming; poultry meat