Тищенко, Василь ІвановичПасічний, Василь МиколайовичБожко, Наталія ВолодимирівнаБожко, Софія Богданівна2024-08-212024-08-212022Оцінка якості м’ясомістких хлібів з регіональними рослинними інгредієнтами / В. Тищенко, В. Пасічний, Н. Божко, С. Божко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 196.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44395Представлено результати досліджень м’ясних хлібів комбінованого складу з регіональною рослинною сировиною.The results of research on meat loaves combined with regional vegetable raw materials are presented.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівгарбузова пастаконопляний протеїнм'ясний хлібpumpkin pastehemp proteinmeat breadОцінка якості м’ясомістких хлібів з регіональними рослинними інгредієнтамиOtherhttps://orcid.org/0000-0001-8149-4919https://orcid.org/0000-0003-0138-5590https://orcid.org/0000-0001-6440-0175