Розробка кексів оздоровчого призначення - Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Стахурська, Лілія Вацлавівна; Савчук, Любов Борисівна (My University, 2020)
Важливим завданням закладів харчування є забезпечення населення продукцією з високими споживчими якостями, що має оздоровчі властивості. Для розроблення сучасних технологій борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення популярним є використання сировини рослинного походження, а саме продуктів вторинної переробки рослинної сировини, зокрема шротів. An important task of food establishments is to provide the population with products with high consumer qualities that have health-improving properties. For the development of modern technologies of flour confectionery products for health purposes, the use of raw materials of plant origin is popular, namely the products of secondary processing of vegetable raw materials, in particular meal.
Keywords: кекси; технологія; шрот амаранту; шрот кунжуту; cupcakes; technology; amaranth meal; sesame meal; кафедра готельно-ресторанної справи