Матюшенко, Раїса Василівна2023-05-102023-05-102023Матюшенко, Р. В. Суперфуди як основа смузі оздоровчого спрямування / Р. В. Матюшенко // Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 31 березня 2023 р. – Вип. 92. – С. 145-150https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40626В роботі обґрунтовано використання продуктів категорії superfood для приготування напоїв смузі оздоровчого направлення. Приводиться характеристика та харчова цінність ряду продуктів такої категорії. The work substantiates the use of superfood for the preparation of health-oriented smoothies. The characteristics and nutritional value of a number of products of this category are given. Examples of the use and preparation of smoothie drinks with superfood components for people with relevant health disorders are given.otherкафедра готельно-ресторанної справисмузі оздоровчого направленнякомпонентисуперфудкомплексна товарознавча оцінкахарчова цінність продукціїнапівфабрикатиhealthy smoothiescomponentssuperfoodcomprehensive commodity assessmentnutritional value of productssemi-finished productsСуперфуди як основа смузі оздоровчого спрямуванняThesis