Застосування мікропортистих мінералів у водоготуванні для напоїв - Чуприна, Наталія Вікторівна (My University, 2014)
Встановлено фізико-хімічні показники мікропористих мінералів і показано, що їх адсорбційні властивості та структура сприяють більш ефективному фільтруванню води від механічних домішок, збільшенню питомого об’єму підготовленої води за одночасного зменшення і стабілізації окисно-відновного потенціалу води.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; вода; технологія; кремень; моріон; технология; кремень; морион; water; technology; flint; morion