Чуприна, Наталія Вікторівна2016-03-242016-03-242014Чуприна, Н. В. Застосування мікропортистих мінералів у водоготуванні для напоїв / Н. В. Чуприна / Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів VII Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю / Міністерство освіти і науки України. – Одеса : 2014. – С. 248.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22577Встановлено фізико-хімічні показники мікропористих мінералів і показано, що їх адсорбційні властивості та структура сприяють більш ефективному фільтруванню води від механічних домішок, збільшенню питомого об’єму підготовленої води за одночасного зменшення і стабілізації окисно-відновного потенціалу води.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваводатехнологіякременьморіонтехнологиякременьморионwatertechnologyflintmorionЗастосування мікропортистих мінералів у водоготуванні для напоївThesis