Причини кризового стану ринку молока та молочної продукції в Україні - Керанчук, Тетяна Львівна (My University, 2016)
Тези доповіді присвячені характеристиці кризових явищ на ринку молочної продукції. Автор описує причини кризи збуту на молочному ринку. Розглядаються негативні тенденції на ринку молока та можливі шляхи подолання кризових явищ. Abstracts of the report is devoted to the crisis in the dairy market. The author describes the causes of the market crisis in the dairy market. Is described the negative trends in the milk market and possible ways of overcoming the crisis.
Keywords: кризові явища; криза збуту; експорт; ринок молочної продукції; мито; квоти; crisis; crisis marketing; export market of dairy products; duties; quota; кафедра економіки і права