Поліщук, Галина ЄвгеніївнаБасс, Оксана ОлександрівнаОмельчук, Юлія Вікторівна2016-10-252016-10-252016Патент №106867 UA, МПК А23G 9/04 (2006.01) Склад морозива ароматичного / Поліщук Г. Є., Басс О. О., Омельчук Ю. В. – u 2015 11032; заявл. 11.11.2015; опубл. 10.05.2016, Бюл. № 9, 2016 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24462Склад морозива ароматичного містить глюкозно-фруктозний сироп, стабілізатор, смако-ароматичні компоненти, воду. Додатково містить патоку карамельну. The composition of aromatic cream containing glucose-fructose syrup, stabilizer, taste, aromatic components, water. Additionally contains caramel syrup.uk-UKморозивопатока карамельнаice creamcaramel syrupкафедра технології молока і молочних продуктівСклад морозива ароматичного (Патент на корисну модель № 106867)Other