Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаПетруша, Оксана ОлександрівнаЦьома, Марина2015-04-022015-04-022015Нєміріч, О. В. Збагачення помадкових мас овочевими і фруктовими порошками з високим вмістом біологічно активних сполук / О. В. Нєміріч, О. О. Петруша, М. О. Цьома // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 120-121.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20019На сьогоднішній день помадкові маси широко використовуються в технологіях кулінарної продукції закладів ресторанного господарства та харчовій промисловості. Але поряд з високими смаковими властивостями, що приваблюють споживача, мають високу калорійність і низьку харчову цінність. Тому актуальним питанням є створення продукції зі зниженою цукромісткістю і максимально можливим збалансованим хімічним складом. Одним з напрямків вирішення даного питання є збагачення помадкових мас овочевими і фруктовими порошками, які є концентратом біологічно активних сполук.otherфруктові порошкибіологічно активніпомадкові масифруктовые порошкибиологически активныепомадки массыfruit powdersbiologically activefudge massкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЗбагачення помадкових мас овочевими і фруктовими порошками з високим вмістом біологічно активних сполукThesis