Курс фізики. Модульно-рейтингова система навчання : підручник - Андріяшик, Марія Василівна; Вербицький, Борис Ілліч; Король, Анатолій Миколайович (My University, 2008)
Дане видання побудовано на базі теоретичного матеріалу підручника для вищих технічних навчальних закладів А. М. Король і М. В. Андріяшик “Фізика” (Київ, 2006 р.), доповненого задачами і тестовими завданнями, які можуть бути використані як при організації самостійної роботи студентів, так і на аудиторних практичних заняттях. Сюди входять також методичні вказівки до виконання типових лабораторних робіт. This edition is based on the theoretical material of the handbook for higher teсhnical institutions by A.M.Korol and M.V.Andriyashik “Physics” (Kyiv, 2006), completed with the problems and quests, which can be used both during the individual student work and the practical study in the classes. The methodical recommendations for fulfilling the typical laboratory works are also included.
Keywords: механіка; електромагнетизм; оптика; ядерна фізика; квантова механіка; кафедра фізики та професійної безпеки; mechanics; electromagnetism; optics; nuclei physics; quantum mechanics