Качковський, О. О.Грабовська, Олена ВячеславівнаШтангеєва, Надія ІванівнаДегтярьов, Леонід Сергійович2014-06-132014-06-132001Дослідження змін просторової та електронної будови крохмалю при гідролізі / О. О. Качковський, Е. В. Грабовская, Н. И. Штангеева, Л. С. Дегтярьов // Цукор України. – К., 2001. - № 4 (23). - С. 26-27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15092В статті наведені результати досліджень, які показали неможливість запобігання стрімкому зростанню забарвленості в процесі кислотного гідролізу крохмалю. При ферментативному гідролізі такого підвищення забарвленості гідролізатів не відбувається. This paper presents the results of studies that have shown the impossibility of preventing the rapid growth chromaticity during acid hydrolysis of starch. In the enzymatic hydrolysis of the hydrolysates chromaticity increase occurs.uk-UKаналізланцюгамілозакрохмальрозчиниanalysischainamylosestarchsolutionsкафедра технології цукру і підготовки водиДослідження змін просторової та електронної будови крохмалю при гідролізіArticle