Дослідження змін просторової та електронної будови крохмалю при гідролізі - Качковський, О. О.; Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Дегтярьов, Леонід Сергійович (My University, 2001)
В статті наведені результати досліджень, які показали неможливість запобігання стрімкому зростанню забарвленості в процесі кислотного гідролізу крохмалю. При ферментативному гідролізі такого підвищення забарвленості гідролізатів не відбувається. This paper presents the results of studies that have shown the impossibility of preventing the rapid growth chromaticity during acid hydrolysis of starch. In the enzymatic hydrolysis of the hydrolysates chromaticity increase occurs.
Keywords: аналіз; ланцюг; амілоза; крохмаль; розчини; analysis; chain; amylose; starch; solutions; кафедра технології цукру і підготовки води