Сильчук, Тетяна АнатоліївнаЗуйко (Кулініч), Віра Ігорівна2018-05-112018-05-112018Сильчук, Т. А. Прискорені технології житньо-пшеничних хлібних виробів – напрям розвитку малих підприємств / В. І. Зуйко, Т. А. Сильчук // Хлебный и кондитерский бизнес. – 2018. –Выпуск №1 (54). – С. 30-32.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27338У роботі представлено результати удосконалення технології житньо-пшеничних хлібних виробів. Принциповим є адаптація технологічного процесу до виробничих умов закладів ресторанного господарства та міні-підприємств за рахунок використання полікомпонентних підкислювачів. In this work is presented the results of improving the technology of bread. Principal was adaptation of the technological process to the production conditions of the restaurant industry and mini-enterprises through the use of multicomponent acidulants.uk-UKхлібжитнє борошноприскорена технологіяbreadrye flouraccelerated technologyкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПрискорені технології житньо-пшеничних хлібних виробів – напрям розвитку малих підприємствArticle