Запотоцька (Герасименко), Олена ВасилівнаЛисий, Олександр ВіталійовичПічкур, Віталій Яковлевич2014-06-132014-06-132013Використання природних полісахаридів у стабілізуючих композиціях / О. В. Запотоцька, О. В. Лисий, В. Я. Пічкур // Тези 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». – К. : НУХТ. – 2013. – Ч. 4. - С. 373-374.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15068uk-UKгідроколоїдипектинкрохмальструктурареологічні властивостікафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиhydrocolloidspectinstarchstructurerheological propertiesВикористання природних полісахаридів у стабілізуючих композиціяхThesis