Прядко, Владислав ОлександровичЗінець, Євген ОлександровичРоманова, Зоряна Миколаївна2018-07-042018-07-042018Романова, З. М. Використання пряно-ароматичної сировини для стійкості пива / В. О. Прядко, Є. О. Зінець, З. М. Романова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 279.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27848Метою роботи є дослідження способів використання пряно-ароматичної сировини для стійкості пива. The purpose of the work is to study the use of spicy aromatic raw materials for the stability of beer.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваекстрактикизилкалинаімбирextractsgherkingrassgingerВикористання пряно-ароматичної сировини для стійкості пиваThesis