Використання пряно-ароматичної сировини для стійкості пива - Прядко, Владислав Олександрович; Зінець, Євген Олександрович; Романова, Зоряна Миколаївна (My University, 2018)
Метою роботи є дослідження способів використання пряно-ароматичної сировини для стійкості пива. The purpose of the work is to study the use of spicy aromatic raw materials for the stability of beer.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; екстракти; кизил; калина; імбир; extracts; gherkin; grass; ginger