Гуманізм та інновації: проблема взаємовідносин на сучасному етапі - Бабушка, Лариса Дмитрівна (My University, 2009)
У дослідженні розкривається апорійність інновацій та водночас сучасних парадоксів інноваційності, при яких нововведення виступають як панацея від викликів часу, що навряд є виправданим. The study revealed to aporiority of innovation and at the same time modern paradoxes of innovation in which innovations emerge as a panacea for the challenges of time, which is unlikely to be justified.
Keywords: взаємовідносини людей; гуманізм; кафедра гуманітарних дисциплін