Згоранець, Вікторія Миколаївна2021-09-202021-09-202021Згоранець, В. М. Розроблення рецептур та виробництво вітамінізованих соняшникової олії та майонезів у цеху потужністю 146 т продукції за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вікторія Миколаївна Згоранець ; наук. керівник Валерій Іванович Бабенко. – Київ, 2021. – 148 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35404otherдезодораціявітамінізована оліямайонезгранатовий сіккуркумачорний перецькафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівРозроблення рецептур та виробництво вітамінізованих соняшникової олії та майонезів у цеху потужністю 146 т продукції за добуOther