Використання фізалісу - це перспективно - Пушка, Ольга Сергеевна; Костюченко, Ю. І.; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2013)
На сьогоднішній день, правильне та профілактичне харчування є досить актуальним. Знаходить широкого вжитку й нова рослинна сировина, яка багата вітамінами, макро- та мікронутрієнтами, однією з яких є фізаліс. To date, correct and preventative nutrition is very important. Finds the consumer and new plant material that is rich in vitamins, macro- and micronutrients, one of which is Physalis.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; рослинна сировина; фізаліс; профілактичне харчування; preventive nutrition; herbs; physalis; кафедра готельно-ресторанної справи