Лявинець, Георгій Михайлович2024-11-112024-11-112024Лявинець, Г. М. Вплив інновацій на антикризовий менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі / Г. М. Лявинець // Modernization of science and its influence on global processes: collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the VI International Scientific and Theoretical Conference, 20 September 2024. – Bern, International Center of Scientific Research, 2024. – С. 27–35.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45662Досліджено вплив інновацій на антикризовий менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі. Розглянуто, як цифровізація, автоматизація та стійкий розвиток допомагають підприємствам ефективно реагувати на кризи та підвищувати конкурентоспроможністьThe article explores the impact of innovations on crisis management in the hotel and restaurant business. It examines how digitization, automation, and sustainable development help enterprises respond effectively to crises and enhance competitiveness.ukкафедра готельно-ресторанної справиінноваціїантикризовий менеджментготельно-ресторанний бізнесinnovationscrisis managementhotel and restaurant businessВплив інновацій на антикризовий менеджмент у готельно-ресторанному бізнесіThesis