Якобчук, Роман ЛеонідовичЖитнецький, Ігор ВолодимировичЯровий, Володимир Леонідович2012-01-272012-01-272008Якобчук, Р. Л. Дослідження кута змочування та поверхневого натягу дріжджів пивних / Р. Л. Якобчук, І. В. Житнецький, В. Л. Яровий // Харчова промисловість. - 2008. - Вип. 6. - С. 15-17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/135Досліджено поверхневий натяг і кут змочування вихідних і подрібнених дріжджів пивних. Встановлено їх вплив при розпиленні в процесі сушіння дріжджів в сушильних установках з віброкиплячим шаром інертного матеріалу.Investigated the surface tension and wetting angle output and crushed beer yeast. Established their influence in the sputtering process in the dry yeast in storage container with a layer of inert material vibrokyplyachym.otherповерхневий натягкут змочуваннявіброкиплячий шарінертний матеріалsurface tensionwetting anglevibrokyplyachyy layerinert materialкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняДослідження кута змочування та поверхневого натягу дріжджів пивних