Наукове обґрунтування складу та розроблення рецептури халви підвищеної біологічної цінності - Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Новохат, Анастасія Сергіївна (My University, 2021)
В результаті доведено цінний склад обраних збагачувачів та запропоновано рецептуру халви підвищеної біологічної цінності з використанням насіння соняшника, льону та кунжуту. As a result, the valuable composition of the selected enrichments was proved and the recipe of halva of increased biological value with the use of sunflower seeds, flax and sesame seeds was proposed.
Keywords: халва; харчова цінність; біологічна цінність; halva; nutritional value; biological value; кафедра технології оздоровчих продуктів