Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаНовохат, Анастасія Сергіївна2021-06-042021-06-042021Башта, А. Наукове обґрунтування складу та розроблення рецептури халви підвищеної біологічної цінності / А. Башта, А. Новохат // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34276В результаті доведено цінний склад обраних збагачувачів та запропоновано рецептуру халви підвищеної біологічної цінності з використанням насіння соняшника, льону та кунжуту. As a result, the valuable composition of the selected enrichments was proved and the recipe of halva of increased biological value with the use of sunflower seeds, flax and sesame seeds was proposed.otherхалвахарчова цінністьбіологічна цінністьhalvanutritional valuebiological valueкафедра технології оздоровчих продуктівНаукове обґрунтування складу та розроблення рецептури халви підвищеної біологічної цінностіThesis