Свинтак, Валерія Олегівна2024-07-162024-07-162024Свинтак, В. О. Розроблення системи управління безпечністю виробництва бісквітного напівфабрикату з додаванням натурального сливового порошку на ТОВ «Ла Тарта» згідно з стандартом BRCGS FOOD : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Свинтак Валерія Олегівна ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2024. – 150 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44129ukкафедра експертизи харчових продуктівбісквітний напівфабрикатнатуральний сливовий порошокрецептурапрограми-передумовистандарт BRCGS FOODНАССРРозроблення системи управління безпечністю виробництва бісквітного напівфабрикату з додаванням натурального сливового порошку на ТОВ «Ла Тарта» згідно з стандартом BRCGS FOODOther