Ефективний розвиток агропромислового комплексу – основа забезпечення продовольчої безпеки України - Сіднєва, Жанна Костянтинівна (My University, 2013)
Висвітлюються сучасний стан розвитку галузей АПК та споживання основних продуктів харчування населенням України.
Keywords: аграрні підприємства; продовольча безпека; споживання продуктів харчування; agriculture; food security; food consumption; кафедра економіки праці та менеджменту