Ясінська, Ірина Леонідівна2022-06-062022-06-062021Ясінська, І. Вплив хлориду натрію на синтез сполук антиоксидантної дії при пророщуванні гречки / І. Ясінська // International Scientific Online Conference "Modern Advances in Organic Synthesis, Polymer Chemistry and Food Additives" in honor of Prof. Stanislav Voronov, dedicated to the 80th anniversary of birth : Book of Abstract, м. Львів, 7–8 груд. 2021 р. Львів : Національний університет "Львівська Політехніка", 2021. – С. 80.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37616Як показало дослідження, зрошування гречки розчинами хлориду натрію під час пророщування є досить дієвим технологічним прийомом для стимуляції синтезу фітонутрієнтів антиоксидантної дії.According to research, irrigation of buckwheat with solutions of sodium chloride during germination is a very effective technological technique to stimulate the synthesis of phytonutrients with antioxidant activity.гречкапророщуванняхлорид натріюантиоксидантиbuckwheatgerminationsodium chlorideantioxidantsкафедра технології оздоровчих продуктівВплив хлориду натрію на синтез сполук антиоксидантної дії при пророщуванні гречкиThesis