Сінат-Радченко, Дмитро ЄвгеновичПушанко, Наталія МиколаївнаВасиленко, Сергій МихайловичМасліков, Михайло Олександрович2013-12-102013-12-102001Про коефіцієнт масопровідності бурякової стружки / Д. Є. Сінат-Радченко, М. М. Пушанко, С. М. Василенко, М. О. Масліков // Наукові праці УДУХТ. – 2001. - № 10, Ч. ІІІ. - С. 27-28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11914На основі узагальнення матеріалів багатьох наукових досліджень роботи дифузійних установок запропоновано формули оцінки шести важливих технологічних факторів (вміст цукрози і чистота клітинного соку, температура, структура стружки і довжина 100 г її, час процесу екстракції) на коефіцієнт масо провідності бурякової стружки. On the basis of summarizing the material of many research works diffusion plants proposed evaluation formulas six important technological factors (sucrose content and purity of the cell sap, temperature, structure and chip length of 100 grams, while the extraction process) by a factor of mass conductivity beet chips.бурякова стружкаструктура стружкичас екстракціїchip structurebeet chipstime of extractionкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології цукру і підготовки водикафедра теплоенергетики та холодильної технікиПро коефіцієнт масопровідності бурякової стружкиArticle