Про коефіцієнт масопровідності бурякової стружки - Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович; Пушанко, Наталія Миколаївна; Василенко, Сергій Михайлович; Масліков, Михайло Олександрович (My University, 2001)
На основі узагальнення матеріалів багатьох наукових досліджень роботи дифузійних установок запропоновано формули оцінки шести важливих технологічних факторів (вміст цукрози і чистота клітинного соку, температура, структура стружки і довжина 100 г її, час процесу екстракції) на коефіцієнт масо провідності бурякової стружки. On the basis of summarizing the material of many research works diffusion plants proposed evaluation formulas six important technological factors (sucrose content and purity of the cell sap, temperature, structure and chip length of 100 grams, while the extraction process) by a factor of mass conductivity beet chips.
Keywords: бурякова стружка; структура стружки; час екстракції; chip structure; beet chips; time of extraction; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; кафедра технології цукру і підготовки води; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки