Роман, Тетяна Олександрівна2017-12-072017-12-072017Роман, Т. Експериментально-статистичне моделювання процесу сушіння гриба печериці // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 3. – С. 263.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26338В роботі досліджено моделювання процесу сушіння гриба печериці. В работе исследованы моделирования процесса сушки гриба шампиньона.сушіннямоделювання процесугрибисушкамоделирование процессагрибыdryingprocess simulationmushroomsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЕкспериментально-статистичне моделювання процесу сушіння гриба печериціThesis