Експериментально-статистичне моделювання процесу сушіння гриба печериці - Роман, Тетяна Олександрівна (My University, 2017)
В роботі досліджено моделювання процесу сушіння гриба печериці. В работе исследованы моделирования процесса сушки гриба шампиньона.
Keywords: сушіння; моделювання процесу; гриби; сушка; моделирование процесса; грибы; drying; process simulation; mushrooms; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції