Бабанов, Ігор Геннадійович2012-11-302012-11-302012Бабанов, І. Г. Регулювання відносної вологості повітря при сушці ковбасних виробів / І. Г. Бабанов // Рибне господарство України : наук. журн. - 2012. - № 7.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3928Визначені раціональні режими сушки сирокопчених ковбас шляхом визначення залежності зміни відносної вологості повітря, яка дозволяє суттєво знизити вірогідність появи дефектів на поверхні ковбасних виробів.Oredeleny rational modes of drying raw sausages by determining the variation of relative humidity, which can significantly reduce the probability of occurrence of defects on the surface of the sausages.otherсушінняchamber dryingсирокопчені ковбасивідносна вологістьсушильні агрегатиsmoke-driedrelative humiditydrying apparatusкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвРегулювання відносної вологості повітря при сушці ковбасних виробівArticle