Природные нанокомпозиты на основе крахмала - Мельник, Оксана Петровна; Манк, Валерий Вениаминович; Костюк, Владимир Степанович; Фоменко, Вениамин Васильевич (My University, 2012)
Рассмотрены особенности получения биодеградирующих пленочных материалов на основе крахмала и глинистого минерала глауконита для производства пищевой упаковки и изучены их свойства. Considered the features of formation of biodegradable composites based on starch and day mineral glauconite for food packaging and studies his properties.
Keywords: крахмал; глауконит; нанокопозитм; starch; glauconite; nanocomposite; кафедра харчової хімії; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра експертизи харчових продуктів